Vitocal 222-s luft/vand varmepumpe

Vitocal 222-s luft/vand varmepumpe

PRISATTRAKTIV LUFT TIL VAND VARMEPUMPE MED INDBYGGET 210 LITERS VARMTVANDSBEHOLDER! Fra: 69.135 Kr. inkl. tilskud*

Posted by Webadmin in Luft/Vand varmepumper
Varmepumper – det miljøvenlige alternativ til olie og gas!

Varmepumper – det miljøvenlige alternativ til olie og gas!

Med en effektiv varmepumpe kan du spare energi og mange penge på varmeregningen!

– særligt hvis du idag opvarmer med olie, el eller naturgas og bor i et område uden mulighed for fjernvarme. En varmepumpe er et moderne, økonomisk og miljøvenligt alternativ til de traditionelle opvarmningsformer i Danmark. Med en varmepumpe bliver du mindre afhængig af stigende energipriser, da de typisk i snit giver omkring 4 gange så meget energi tilbage som de bliver tilført i form af el (kW). Continue reading →

Posted by Webadmin in Luft/Vand varmepumper
Tilbud som “Danmarks billigste varmepumpe installation”…

Tilbud som “Danmarks billigste varmepumpe installation”…

… finder du nok ikke her hos os! Til gengæld tilbyder vi dig energibesparende og effektive varmepumpe installationer til attraktive priser fra kvalitetsproducenter!

Vi sælger dig ikke blot en varmepumpe som “Danmarks billigste varmepumpe”, – med en masse ekstra tillæg for selve installationen, – vi sælger dig derimod den rigtige og færdige løsning, komplet beregnet og installeret, samtidigt med at vi søger for at aktuelle energitilskud og håndværkerfradrag bliver korrekt registreret når du bestiller din nye effektive varmepumpeløsning hos Varmekomfort.dk.

Har du behov, kan vi også tilbyde attraktiv finansiering.

Som certificeret varmepumpe-installatør går vi ikke på kompromis med kvaliteten af de varmepumpeløsninger vi tilbyder vores kunder.

Varmekomfort.dk er et varmepumpe-koncept fra Sven Mortensen VVS A/S. Vi er certificeret (KMO) installatør af luft/vand og luft/luft varmepumper og tilbyder komplette varmepumpeløsninger med betryggende garanti til vores kunder i storkøbenhavn, samt på sjælland og øerne.

 

Posted by Webadmin in Om Varmepumper
Load more