Firmaprofil

Certificeret Varmepumpeinstallatør

Tak for din interesse for Varmekomfort.dk!

Varmekomfort.dk er drevet af autoriseret VVS-Installatør SVEN MORTENSEN VVS A/S og er specialiseret i salg, installation og service af varmepumper på sjælland og øerne.

Igennem de seneste år har vi, via vores mange erhvervskunders projekter, opsamlet den nødvendige Know How og ekspertise til nu at rådgive alle kunder professionelt i valget af den rigtige varmepumpeløsning til private bolig-, fritids- og andre typer ejendomme med videre.
Markedet for varmepumper er stadigt ganske nyt i Danmark i forhold til vores nabolande, - særligt fordi mange i danmark er opvokset med enten fjernvarme, naturgas, olie eller bio-brændsel, som den naturlige energikilde til varme i deres hjem.

Nutidens energipriser,- samt kravet til øget komfort i hverdagen,- betyder dog at varmepumper er blevet et populært og særdeles miljøvenligt alternativ til de mere traditionelle opvarmningsformer i Danmark!

Navnet "Varmekomfort" forpligter!

KMO InstallatørDerfor tilbyder vi primært installation af varmepumpeløsninger fra førende fabrikanter, som Viessmann og Panasonic, der sikrer dig en ordentlig og stabil varme året rundt med en betryggende garanti og service. Som certificeret installatør går vi ikke på kompromis med kvaliteten af de varmepumpeløsninger vi tilbyder vores kunder.
Vi tilbyder med andre ord ikke "markedets billigste løsning", - men derimod den rigtige løsning med en ordentlig driftsøkonomi til en fair pris, - og det er med garanti!
Udover at tilbyde installation af luft/vand varmepumper, kan vi naturligvis også tilbyde installation eller renovering af gulvvarme- eller radiatoranlæg i en samlet løsning.

Kontakt os gerne for en nærmere dialog - eller for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt!

Christian Jeppesen, Aut. InstallatørChristian Jeppesen
Aut. Kølemontør og VVS installatør

Telefon: 4390 2038
kontakt@varmekomfort.dk