Persondatapolitik

Persondatapolitik for Varmekomfort.dk

Dette websted kan besøges for almen information helt uden at afgive personlige data.
Som et ansvarligt firma gør vi naturligvis vores yderste for at beskytte de personlige data, som du selv angiver, når du gør brug af vores online formularer og tjenester. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Læs nedenfor hvordan disse data behandles og gemmes.

Hjemmesidens ejeroplysninger:
Sven Mortensen A/S
Industrikrogen 6
2635 Ishøj

Telefon: +45 4390 2038

Anonyme data (serverlogfiler)
Når du besøger vores hjemmeside, registreres automatisk information af generel karakter. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere hjemmesiden og teknologien bag den.

Cookies (For statistik og webanalyse)
Webstedet anvender ingen Cookies der kan identificerer dig som person ved besøg, uden brug af vores kontaktformularer.

Webside Statistik
Vi anvender WordPress.com-Stats, en webanalyse-software, der leveres af Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110-4929, USA, der er registreret af Quantcast Inc., 201 3rd St, Floor 2 , San Francisco, CA 94103-3153, USA. (Tredjepart)
WordPress.com-Stats bruger cookies, til at hjælpe hjemmesiden med at analysere, hvordan besøgende bruger webstedet. Oplysningerne fra cookien om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse, anonymiseret før opbevaring) gemmes på serveren i USA. Du kan nægte brugen af ​​disse cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser.
Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Du kan fravælge at blive sporet af Quantcast med virkning for fremtiden ved at indstille en opt-out-cookie i din browser: http://www.quantcast.com/opt-out. Hvis du sletter din browsers cookies, skal du indstille denne opt-out-cookie igen.

Sådan blokerer og sletter du Browser-cookies:

Vejledning i at slette flash cookies (gælder for alle browsere)

Hvilke oplysninger indsamles ved brug af kontaktformularer og tjenester?
De personoplysninger, som vi indsamler via vores hjemmeside, omfatter udelukkende almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger, så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse/firmaadresse og telefonoplysninger, som du selv indtaster via hjemmesidens kontaktformularer og tjenester. Dine personlige data vil aldrig blive overgivet til tredjepart, eller anvendt i markedsføringsøjemed, uden dit udtrykkelige samtykke.

Lagring og beskyttelse af personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er tilladt i henhold til lovgivningen, eller så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, hvor til dine personoplysningerne er indsamlet og registreret.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere og webservere med begrænset adgang, som er placeret i Danmark. Vores tekniske partner (tredjemand), har adgang til informationer i nødvendigt omfang for at kunne yde generel support af vores hjemmeside.
Selvom vi gerne vil, kan vi dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til vores dataansvarlige:
Christian Jeppesen
Email: cj@smvvs.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Forbehold
Hos Sven Mortensen A/S har vi gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer fra dette websted. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt. Erhvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.
Indenfor rammerne af den gældende EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.


Sidst opdateret: Oktober 2018

Del dette: